Vrakbilmottak

Vi kjøper din vrakbil og henter den gratis i Bergen og omland.

Kontakt Norscrap West på telefon

95 02 53 51

 

Vi selger ingen bildeler

Leveringsskjema Kontakt oss

Vi kjøper din vrakbil for kr 3000,- og henter den gratis. 

Norscrap West AS er en av de største og mest moderne vrakbilmottakene i landet. Hos oss kan du være sikker på at bilen din blir forskriftsmessig miljøsanert og gjenvunnet.

Vrakpanten er nå kr.3.000,-. Skatteetaten utbetaler vrakpanten etter at bilen er levert til oss.

Du behøver ikke være registrert eier for å levere bilen. Den som leverer bilen, underskriver på at det er han/hun som har vraket bilen, og du må vise gyldig legitimasjon ved vraking. Ta gjerne med del 2 av vognkortet dersom dette er lett tilgjengelig.

Skiltene leverer vi gratis for deg.

Bilen må være fri for søppel. Vi tar imot 2 sett dekk og reservehjul.

Det enkleste er å levere bilen direkte hos oss i våre åpningstider. . Ved behov for henting eller andre spørsmål ta gjerne kontakt på   tlf.: 95025351 eller med vårt sentralbord på tlf. 56157200.

Årsavgiften ble fra 1. januar 2018 lagt om til en trafikkforsikringsavgift og blir fakturert via bilforsikringen. Den nye avgiften følger forsikringsavtalen på kjøretøyet. Du vil få både premieinnbetaling og trafikkforsikringsavgift refundert fra forsikringsselskapet for den perioden du har betalt for etter at bilen er vraket. Det vil ikke være noen konkrete datoer man må forholde seg til ved innlevering av vrak.